Alles wat je als koper van een nieuwbouwwoning wilt weten:

van aankoop tot aankleding

voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Alles wat je als koper van een nieuwbouwwoning wilt weten:

van aankoop tot aankleding

voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Een boek vol bruikbare tips, eye-openers en praktische afwegingen

Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die overweegt een nieuwbouwwoning te kopen of al heeft gekocht. Deze gids begeleidt je door het gehele nieuwbouwproces, zodat je goed geïnformeerd en zelfverzekerd je droomhuis kunt realiseren.

Je krijgt een compleet stappenplan waarmee je stap voor stap door het hele proces van de aankoop en inrichting van je nieuwbouwwoning wordt geleid. Van het eerste moment waarop je je woonwensen vastlegt tot aan het omdraaien van de sleutel in je nieuwe huis, elke stap is zorgvuldig uitgelegd en ondersteund met praktische hulpmiddelen.

Bekijk hier het inkijkexemplaar

39,95 euro

voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Jouw handleiding voor een succesvol en soepel nieuwbouwavontuur

Waar de één droomt van een villa op het platteland, droomt de ander van een knus appartement in de binnenstand of een tweekapper in een jonge woonwijk. Wat jouw woonwens ook is, het stappenplan ernaartoe is hetzelfde. Laat mij je als onafhankelijke derde meenemen in deze nieuwbouwgids. Ik ga je niet uitleggen hoe je de spreekwoordelijke stenen zelf moet gaan stapelen, maar ik loods je door het volledige traject met daarbij bruikbare tips, eyeopeners en praktische afwegingen. Met deze gids in handen, kun je met vertrouwen de stappen zetten om jouw perfecte nieuwbouwwoning te realiseren. Elk hoofdstuk bevat checklists en meestgestelde vragen om je te helpen bij het navigeren door de vele aspecten van het bouwproces. Dit boek is jouw handleiding voor een succesvol en soepel nieuwbouwavontuur.

voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Je leert alles over:

  • Budgetplanning en woonwensen
  • Aankooptraject, contractstukken en financiering
  • Het nieuwbouwproces
  • Indelingswijzigingen
  • Lichtplan maken

  • Elektriciteits- en waterinstallaties
  • Showroomtraject
  • Kleur- en materialenplan
  • Start bouw
  • Afwerking na oplevering
  • De tuin

“Wij maken bij WBC Bouwgroep gebruik van ‘De Grote Nieuwbouwgids’.
Een extra hulpmiddel om onze klanten te helpen met keuzes maken tijdens het bouwproces.”

Bram Welboren | Projectleider

Over de schrijfster

Mariska Luttikhedde

Als ervaren kopersbegeleider voor de seriematige woningbouw heb ik ontdekt dat veel kopers met dezelfde vragen en zorgen zitten, ongeacht hun budget of ervaring.

Daarnaast zit er een grote kloof tussen een bouwkundige en de gemiddelde nieuwbouwer. Zie dat maar eens in één koperskeuzegesprek en wat mails over en weer te dichten. Reden genoeg dus om “De Grote Nieuwbouwgids” te schrijven! Ik studeerde bouwtechnische bedrijfskunde, construction management & engineering en haalde mijn vakdiploma als aannemer. Daarna volgde nog de opleiding tot makelaar en taxateur en allerlei cursussen ter verdieping en verbreding over kleurgebruik, het maken van lichtplannen en interieur. Al deze kennis is gebundeld tot dit boek, zodat het bouwproces van jouw nieuwbouwwoning een fluitje van een cent wordt.

voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Wat lezers zeggen

Als ervaren klusser toch nog nieuwe informatie uit dit boek gehaald. Dit boek is niet alleen theoretisch, maar staat ook vol praktijkvoorbeelden en opdrachten. 

– Gerrit

Zou dit boek het geheim zijn geweest van kopers die zeggen geen slapeloze nachten te hebben gehad? Als leek zonder enige ervaring kreeg ik toch grip op het bouwproces!

– Neeltje

De route van aankoop naar verhuizing (en zelfs daarna) vereenvoudigd uitgelegd!

– Sarah

Haal de Grote Nieuwbouwgids

vandaag nog in huis

en begin jouw nieuwbouwproject met een voorsprong